Ribe spremne za promene, Vodolija mirna; Jarac srećan, Ovan siguran u sebe

 

OVAN

 

Moguće je da će neke stvari isplivati na površinu. O voljenoj osobi čujete svašta. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti i znate da možete da dogurate daleko. Sudbina će vam biti naklonjena u narednom periodu. Odmarajte što više.

 

BIK

 

Očekuju vas pozitivna dešavanja u odnosu sa partnerom. Vaša veza bi mogla da se stabilizuje. Došlo je vreme za promene kada je u pitanju posao. Očekuje vas dosta novih preokreta.  Dobro se osećate u svojoj koži.

 

BLIZANCI

 

Ukoliko ste slobodni, danas vam sledi novo poznanstvo koje će vam biti veoma značajno. Prilično ste nervozni i to se odražava i na poslovne odluke koje donosite. Izbegavajte brzopletost. Hronični problemi vas prate.

 

RAK

 

Ako budete priznali svoja iskrena osećanja prema partneru, biće vam uzvraćeno.   Vreme je da se zauzmete za svoje principe i stavove na poslovnom polju. Nemojte da odustajete od borbe. Povedite računa o ishrani.

 

LAV

 

Uspešno ćete prevazići konflikte u odnosu sa partnerom. Nalazite kompromis.   Biće novih problema na vašem poslu. Tokom današnjeg dana će vam trebati dosta živaca da se sa svim izborite. Povedite računa o stomaku.

 

DEVICA

 

Ako već imate partnera, želite da uvedete neke inovacije u vašu vezu. Spremni ste za eksperimentisanje. Nova poslovna saradnja vas očekuje veoma uskoro. Bićete zadovoljni zbog novih ponuda.  Pazite zdravlje.

 

VAGA

 

Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas uskoro može voditi do nove veze.   Dosta toga vam nije krenulo po planu kada je u pitanju posao, pa zbog toga osećate veću dozu nezadovoljstva.Moguće su tegobe vezane za grlo.

ŠKORPIJA

 

Bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni pored osobe do koje vam je stalo.   Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani. Poslovne probleme ćete moći da rešite veoma lako. Skloni ste gojenju.

 

STRELAC

 

Zaljubili ste se i spremni ste da na polju ljubavi pokrenete nove odluke kako bi našli sreću sa osobom do koje vam je stalo Važno je da sve informacije koje dobijete na polju posla dobro izanalizirate. . Povedite računa o očima.

 

JARAC

 

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da realizujete poslovne ideje na kojima dugo već radite. Očekuje vas prilika da uđete u ljubavnu vezu koja će se odvijati na daljinu. Spremni ste za to. Skloni ste depresiji danas.

 

VODOLIJA

 

Zanimljivo poznanstvo vam dolazi veoma uskoro. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.  Pokušajte da se posvetite poslu i obavezama i da se ne obazirete na stvari koje vam remete koncentraciju. Dobro se osećate.

 

RIBE

 

Pred vama je period u kojem će odnos između vas i voljene osobe može da bude prilično težak i komplikovan.  U narednom periodu vas očekuju neka otežanja kada je u pianju vaše polje posla.  Povedite računa o unosu vode.