Rak uživa na poslu, Ovan osetljiv, Bik srećan u ljubavi

OVAN

 

Moguće je da vam je potrebno vreme da razmislite šta želite od odnosa sa partnerom. Kičma je osetljiva.Nije vam povoljan dan za posao. Očekuje vas period u kojem možete da imate razne komplikacije na ovom polju.

 

BIK

 

Ako ste slobodni, sledi vam povoljan period za spajanje sa osobom koja će vam odgovarati. Izbegavajte alkohol.Putovanje u inostranstvo vam donosi priliku da na poslovnom polju napredujete i da ostvarite novu saradnju.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete na ljubavnom polju imati mogućnost za lepe promene sa voljenom osobom. Zdravlje vam je jako dobro.Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije. Možete da se nadate novim prilikama za proširenje posla.

 

RAK

 

Očekuje vas period u kojem ćete na ljubavnom polju menjati mišljenje. Nizak pritisak vas muči.Možete da očekujete povoljan dan za posao. Pred vama je prilika da rešite neke dileme koje ste imali u prošlosti.

 

LAV

 

Pred vama je period koji vam na ljubavnom polju donosi priliku za dobre promene. Dobro se osećate.Imate mnogo posla i današnji dan vam može biti veoma naporan. Posavetujte se oko pomoći sa nekim od saradnika.

 

DEVICA

 

Očekuje vas novo poznanstvo koje može da vas vodi i do jedne stabilne i ozbiljne veze. Prijaće vam šetnja.Možete da očekujete da ćete imati priliku da počnete sa novim poslom koji će vam biti veoma značajan u budućnosti.

 

VAGA

 

Očekuje vas uzbudljiv dan za ljubav! Spremni ste da ostvarite novo poznanstvo i da se upustite u avanturu! Odmarajte što više.Pred vama su povoljne okolnosti na poslovnom polju. Možete da napredujete i da ostvarite bolju zaradu.

 

ŠKORPIJA

 

Voljena osoba vam pruža emotivnu sigurnost. Osećate se jako dobro pored nje. Mogući su problemi sa zubima.Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Možete da očekujete povoljan period.

 

STRELAC

 

Željni ste promena na ljubavnom polju. Monotonija vam nikako ne odgovara u ovom periodu. Nemojte da se zamarate previše.Potrebno je da imate strpljenje i da unapred iskalkulišete svaki korak kako bi na poslu bili uspešniji.

 

JARAC

 

Uživaćete u svakom trenutku koji budete proveli sa osobom do koje vam je stalo. Vaša veza ide u dobrom pravcu. Povećajte unos tečnosti.Možete da dobijete neke nove informacije kao i nove poslovne ponude koje će vam biti značajne.

 

VODOLIJA

 

Osoba iz prošlosti vam se vraća i pokazuje da još uvek gaji osećanja prema vama kao i da želi da budete zajedno. Pad imuniteta.Ne vidite poslovnu situaciju sada na pravi način i zato možete da budete u nekom problemu.

 

RIBE

 

Odnos sa voljenom osobom može da vam napreduje ako se ka tome budete usmerili. Moguć je nizak pritisak.Dolazi vam mirniji period za posao koji je povoljan kako bi svoje finansije stabilizovali. Očekuje vas povoljan dan.