Vaga nervozna, Jarac umoran, Bik srećan, Vodolija uspešna

OVAN

 

Razočarani ste emotivnom sferom. Shvatate da ste drugu poloivnu idealizovali.Imate utisak da uobičajeni načini rada ne daju očekivane razultate. Razmišljate o uvođenju novina u radni proces. Zdravlje je solidno.

 

BIK

 

Prioritet su stabilni poslovi koji donose redovnu zaradu. Niste u potpunosti zadovoljni ponašenjem voljene osobe.  Pravite konkretne i precizne poslovne ciljeve. Imate utisak da previše dozvoljava sebi. Osećate se dobro.

 

BLIZANCI

 

liko posao ima veze sa mestima gde se okupljaju ljudi briljirate. Postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvek ne pokazujete svoje namere.  Prilično ste komunikativni, šarmantni i raspoloženi za druženje. UkoZdravlje je stabilno.

 

RAK

 

Ostavljate utisak osobe koja ne vlada materijom o kojoj priča. Ne snalazite se u komunikaciji sa drugim ljudima. Emotivno ste zainteresovani za osobu koja ne primećuje vaše interesovanje. Trpite posledice stresa.

 

LAV

 

Sve poslovne obaveze obavljate u roku tako da ste zadovoljni rezultatima. Imate simpatiju, ali još uvek niste osmislili na koji način da joj priđete.  Samouvereni ste, šarmantni i ubedljivi. Osećate se dobro.

 

DEVICA

 

Smeta vam što nećete zavšiti započeti posao. Provodite vreme sa simpatijom jer vam je jako bitno da se dobro upoznate.  Detaljno isplaniran plan se iznenada menja zahvlaljući nadređenoj osobi.Moguće promene raspoloženja.

 

VAGA

 

Posao se dobro odvija. Partner diplomatično ne reaguje na vaše ponašanje. Moguća je nervoza.Zanima vas misljenje saradnika o vašim idejama. Drago vam je što im se dopadaju. Neprijatni ste u komunikaciji sa partnerom.

 

ŠKORPIJA

 

Sa puno optimizma krećete u rešavanje starih problema ovog puta odlučni da ne odustanete i da isterate stvar do kraja. Emotivno ste zadovoljni. Imate utisak da sve možete.  Što se tiče zdravlja kosti su osetljive.

 

STRELAC

 

Dopadaju vam se njihove ideje i načini razmišljanja. Smeta vam nedostatak pozitivnih dešavanja na polju ljubavi.  Konsultujete se sa kolegama u vezi novog projekta.Ne želite da budete sami. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Konkurencija je zainteresovana za saradnju sa vama. Drago vam je što su prepoznali vaše kvalitete.  Vaše znanje i sposobnosti su poznate van firme gde radite. Emotivno ste zadovoljni i fokusirani na voljenu osobu. Zdravlje je dobro.

 

VODOLIJA

 

Imate utisak da možete još više da postignete pa poslovne ciljeve postavljate visoko. Ponašanje prema partneru je prilično hladno, sa distance.  Prilično ste ambiciozni. Na polju zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.

 

RIBE

 

Emotivno ste nezadovoljni, jer imate utisak da je partner hladan prema vama. Mogući su problemi sa zubima.Ostavljate odličan utisak u komunikaciji sa drugim ljudima i na taj način otvarata vrata nove poslovne saradnje.