Vodolija zadovoljna, Bik iscrpljen,Rak srećan, Jarac uspešan, Ribe umorne

OVAN

 

Radite više poslova istovremeno, tako da delujete razapeto na više strana. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Emocije se gase, a razum preuzima vođstvo. Zdravlje je solidno.

 

BIK

 

Očekujete da planovi koje zajednički pravite obezbede stabilne finansije.  Komunikativni ste, imate jasne ideje i odlično se slažete sa saradnicima. Relativno ste zadovoljni emotivnom sferom. Osećate se dobro.

 

BLIZANCI

 

Kada je ljubav u pitanju očekuje vas novo poznanstvo. Vaš intelekt i šarm ostavljaju drugu osobu zatečenom. Zdravlje  Odličan je dan za rešavanje svih sudskih pitanja. je solidno, mada možete imati hladne ruke i noge.

 

RAK

 

Prijatelji su raspoloženi za provodadžisanje i organizuju vam upoznavanje. Nemate ništa protiv.  Za razliku od kolega, prilično ste energični i samouvereni kada je rešavanje problema u pitanju. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

 

Bez ikakvih problema ubeđujete kolege da prihvate vaše planove. Očekuje vas slučajno poznanstvo, a druga strana ostavlja odličan utisak. Prilično ste sugestivni, odlučni, zračite autoritetom.  Zdravlje je stabilno.

 

DEVICA

 

Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam se dopada na prvi pogled, ali vi to vešto skrivate. Zadali  ste sebi milion obaveza i sada ste se razleteli na sto strana. Zdravlje je solidno, ali ste malo pod stresom zbog obaveza.

 

VAGA

 

Što se tiče finansija daju vam osećaj sigurnosti i stabilnosti. U emotivnom ste ćorsokaku.  Zadovoljni ste kako se posao odvija. Osoba koja vas privlači nije slobodna pa ne ulazite u priču sa njom. Zdravlje je solidno.

 

ŠKORPIJA

 

Ne uspevate da nađete zajednički jezik. Emotivno ste zadovoljni. Nije vam problem što je veza tajnog tipa.  Imate problema sa saradnicima. Posao vas iscrpljuje tako da vam je odmor neophodan.

 

STRELAC

 

Ukoliko posao ima veze sa komunikacijom iz svake debate izlazite kao pobednik. Ukoliko ste slobodni smeta vam nemogućnost upoznavanja adekvatne partnerke. Energični ste, samouvereni, elokventni.  Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Zainteresovani ste za uspostavljanje poslovne saradnje, ali druga strana vas izbegava. E Niste u potpunosti zadovoljni situacijom na poslu. motivno ste zainteresovani, ali totalno neopušteni. Moguci problemi sa cirkulacijom.

 

VODOLIJA

 

Nakon nekog vremena kapirate da ćete morati da uložite više vremena i truda u njihovu realizaciju Kada su obaveze u pitanju prilazite im sa previše optimizma. . Inicirate razgovor sa partnerom. Na polju zdavlja mogući problemi sa hormonima.

 

RIBE

 

Razmišljate kako da ih poboljšate. Emotivno ste fokusirani na prošlost. Čeznete da vidite bivšeg partnera. Posao se solidno razvija, ali vas brinu finansije. Na polju zdravlja mogući su problemi sa kolenima i reuma.