Ribe su pod stresom,Ovan pun ambicije, Blizanci uživaju u tajnoj ljubavi

OVAN

Pokušavate da nametnete svoje ideje. Saradnici vas smatraju teškom osobom za saradnju.   Prilično ste ambiciozni i imate utisak da ste bolji od kolega.Emotivna veza je završena. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Zadovoljni ste emotivnom sferom. Posvećeni ste voljenoj osobi i jako vam je dragocen osećaj sigurnosti koju vam ona pruža. Imate utisak da je poslovna situacija idealna.  Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bešikom.

BLIZANCI

Ma koliko se trudili da ih rešite imate utisak da posao stagnira. Maksimalno uživate u tajnoj vezi.  Posustali ste zbog nagomilanih problema na poslu. Što se tiče zdravlja prilično ste napeti i neophodna vam je relaksacija.

RAK

Pokušavate da sa saradnicima rešite probleme, ali bez uspeha. Emotivno ste zadovoljni. Voljena osoba primećuje u kakvom ste raspoloženju i pokušava da vas opusti i vrati samopouzdanje. Posao stagnira. Zdravlje je solidno.

LAV

Očekivali ste uspeh pa ste razočarni što do toga nije došlo. Što se tiče emotivne sfere došao je trenutak suočavanja sa drugom stranom i razjašnjenje problema.  Vaši napori ne daju rezultate. Moguća je glavobolja.

DEVICA

Prilično ste detaljni i imaje jasnu viziju šta želite da postignete. U emotivnoj sferi očekuje vas zanimljivo poznanstvo.  Odličan je dan za formulisanje poslovnih ciljeva. PrŠto se tiče zdravlja neophodan vam je odmor.

VAGA

Očekujete njihov poziv, ali se oni ne javljaju. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom.  Komunikacija sa poslovnim saradnicima nije najboljaPrija vam njegova muževnost i zaštitnički stav. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Problema ima puno, bez rešenja ste i demoralisani. Jedina oblast gde se osećate ispunjeno je oblast tajnih veza. Situacija je takva na poslu da imate utisak da lupate glavom o zid. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

STRELAC

Organizovani ste, vredni i očekujete veći uspeh. Stojite jako loše finansijski, ali ne želite da voljena osoba brine zbog toga pa joj ništa ne govorite.  Zadovoljni ste situacijom na poslu. Zdravlje je solidno.

JARAC

Dok su oni spremni za promene i rizike vas takve stvari odbijaju. Emotivno ste nezadovoljni.  U raskoraku ste sa kolegama. Druga stana želi da popravi odnos, ali sa vaše strane nema interesovanja. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Situacija u braku je nezadovoljavajuća. Partner je izuzetno nervozan, sve mu smeta i jedva čeka da započne svađu sa vama. Da kolegama imate različito viđenje poslovne situacije i poslovnih planova. Što se tiče zdravlja neopušteni ste.

RIBE

Oni ne prihvataju vaše nove, neuobičajene ideje. Više im odgovara proveren način rada. Partner primećuje vaše neraspoloženje i pokušava da vas opusti.. Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama.  Što se tiče zdravlja glavni problem je stres.