Vaga umorna, Vodolija opuštena, Ribe srećne, Jarac uspešan.

OVAN

 

Uživate u pažnji koju dobijate od vašeg udvarača. Uskoro vas očekuje početaak veze sa njim.  Faktor sreće bi mogao da vas posluži danas na poslu pa ćete bez većih problema završiti sve obaveze.  Odlično se osećate!

 

BIK

 

Pred vama je zanimljivo poznanstvo koje će vam doneti dosta uzbuđenja u život. Privatni posao vam sada može ići uzlaznom putanjom. Moete da očekujete povoljan period za promene. Prevazilazite neke probleme.

 

BLIZANCI

 

Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Vaš odnos u budućnosti može da napreduje.   Zadovoljni ste okolnostima na polju posla danas. Pred vama je generalno povoljan period. Zdravlje je odlično kod vas.

 

RAK

 

Stabilna veza sa osobom koju volite nije nemoguća misija.   Imate velike planove za napredovanje i spremni ste da se maksimalno posvetite vašem poslu. Važno je da počnete da radite na iskrenosti. Dobro zdravlje.

 

LAV

 

Moguće je da ste zbunjeni i da niste sigurni u svoja osećanja prema osobi koja vam se udvara.  Ne opterećujete se sada velikim obavezama već vam je važno da završite osnovne poslove.  Izbegavajte unos alkohola.

 

DEVICA

 

Još uvek niste spremni da raskinete iako niste srećni sa partnerom. Vreme je da mislite više na sebe. Očekuje vas povoljan dan za planiranje poslova. Pred vama je jako povoljna atmosfera na ovom polju.  Opuštajte se i odmarajte.

 

VAGA

 

Maksimalno se trudite na ovom polju. Sa voljenom osobom vas očekuje period pun trzavica. Iako dosta toga ne ide po planu kada je u pitanju posao, niste spremni da odustanete.  Prolazna ukočenost je moguća.

 

ŠKORPIJA

 

Zadovoljni ste jer ste sigurni jedno u drugo. Dobro se osećate. Nezadovoljstvo vam na poslu remeti motivaciju. Finansije vam nisu kako treba. Vaš odnos sa partnerom je generalno dobar.  Zdravlje vam je stabilno.

 

STRELAC

 

Sve više verujete da vaš partner želi ozbiljne promene sa vama. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu. Većina saradnika podržava vaše ideje. Na poslovnom polju možete da očekujete poboljšanje.  Manje hronične tegobe.

 

JARAC

 

Pred vama je šansa da uđete u vezu koja će vam uneti mnogo zadovoljstva u život. Nov posao će zadovoljiti vaše potrebe na poslovnom polju. Možete da očekujete pozitivne preokrete.Odlično se osećate!

 

VODOLIJA

 

Sa voljenom osobom ne uživate sada, već imate veće probleme i svađe. Odluke koje su pred vama nisu lake ali su promene u vašem životu sada neminovne. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem.

 

RIBE

 

Samoća vam odgovara i ne želite da uđete u novu ljubavnu vezu sada. Potrebno vam je vreme promene.  Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Pazite na svoje zdravlje.