Devica srećna, Lav arogantan,Vaga odlučna, Blizanci u samljeni

OVAN

 

Kada je emotivna sfera u pitanju pokušavate da nametnete svoje stavove i standarde. Prilično ste samouvereni i bez mnogo dvoumljenja ulazite u poslovno rizičan poduhvat.Voljena osoba odbija da se tome povinuje. Zdravlje je solidno.

 

BIK

 

Niste sigurni koja odluka će brže da donese rezultate. Emotivna sfera trpi zbog poslovne. Iz želje da odradite posao kako valja odlažete ljubavni sastanak. Donošenje poslovne odluke predstavlja pravu moru za vas.  Mogući su problemi sa hormonima.

 

BLIZANCI

 

Vaše izlaganje poslovnih ideja ne ostavlja očekivani utisak na njih. Sa simpatijom održavate prijateljski kontakt. Ne snalazite se najbolje u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. Što ste tiče zdravlja napeti ste.

 

RAK

 

Dobijate reči hvale od nadređene osobe. Nezadovoljni ste situacijom u braku. Odnos je postao suviše hladan i sterilan.  Ogromna energija koju ste ulagali u poslovni poduhvat konačno daje odlične rezultate.  Osećate se dobro.

 

LAV

 

Osećate se moćno, jer ste traženi. Treba vam vremena da odlučite koja ponuda vam više odgovara. Iznenada dobijate dve poslovne ponude.  Koristite mogućnosti intereneta i preko društvenih mreža upoznajete zanimljivu osobu. Zdravlje je solidno.

 

DEVICA

 

U prvom momentu vam jedna deluje bolje, a u drugom druga. Skloni ste da nalazite mane partneru. Dvoumite se oko dve poslovne opcije.  Sitnice vas smetaju. Partner čeka da vaše neraspoloženje proše. Što se tiče zdravlja napeti ste.

 

VAGA

 

Odlazite u potpunosti spremni za debatu i postižete sve svoje ciljeve. Imate lošu komunikaciju sa partnerom. Odličan je dan za održavanje poslovnog sastanka.  Uopšte vas ne zanima šta želi da vam kaže. Jako ste umorni i potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

 

Emotivna satisfakcija je povezana sa tajnom vezom, ne sa javnim odnosom. Bez obzira koliko energije ulagali u posao imate utisak da je sve uzalud. Zdravlje vam nije loše, ali povremeno imate pad raspoloženja.

 

STRELAC

 

Bez ikakvog dvoumljenja donosite bitne poslovne odluke. Istu stvar radite u ljubavnom odnosu: donosite odluke bez konsultovanja sa drugom stranom što izaziva sukob. Prilično ste energečni i samouvereni. Zdravlje je solidno.

 

JARAC

 

Očekivali ste priliv novca, ali vas informacija da do toga ipak neće doći prilično uznemirava. Nezadovoljni ste finansijskom situacijom. Sasvim slučajno upoznajete novu osobu koja ostavlja odličan utisak. Zdravlje je stabilno.

 

VODOLIJA

 

Niste zadovoljni komunikacijom sa partnerom. Oboje reagujete prilično burno. Imate utisak da ceo dan sastančite, a da jako malo vremena posvećujete konkretnom radu. Što se tiče zdravlja prisutan je pad raspoloženja.

 

RIBE

 

Otkrivate uzrok i rešavate ga u hodu. Emotivno ste nezadovoljni. Sigurni ste da veza nema potencijal da prevaziđe tekuću krizu. Dolazi do stagnacije na poslu.  Što se tiče zdravlja odmor vam je neophodan.