Ovan fokusiran, Vodolija strpljiva,Vaga zadovoljna, Ribe uspešne

OVAN

 

Niste zadovoljni situacijom na emotivnom polju. Maksimalno ste fokusirani na obaveze i uspešni. Imate potrebu za emotivno intenzivnim odnosom, ali vam voljena osoba ne izlazi u susret. Povremeno ste napeti.

 

BIK

 

One su ograničene i imate utisak do morate da razmišljate o svakom dinaru.  Niste zadovoljni finansijama.  Prezadovoljni ste emotivnim odnosom. Imate utisak da ste konačno našli pravu osobu. Grlo je osetljivo.

 

BLIZANCI

 

Štagod da pokušate da uradite nema efekta. Niste sigurni u vezi partnera. Pažljivo pratite njegovo ponašanje.  Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Što se tiče zdravlja bićete razdražljivi.

 

RAK

 

Pokušavate da se izborite sa njima, ali vam ne ide lako. Emotivno ste neispunjeni.  Na poslu vas čeka more problema. Potreban vam je partner da bi se osećali dobro. Povedite računa o ishrani.

 

LAV

 

Uspešni ste i zadovoljni poslovnim rezultatima. Odličan je dan za upoznavanje.  Prilično ste samouvereni i sa puno entuzijazma se fokusirate na obaveze. Zračite autoritetom i ostavljate povoljan utisak. Zdravlje je dobro.

 

DEVICA

 

Upravo zbog toga pravite sitne propuste. Niste svesni da postoji osoba kojoj se dopadate.  Imate previše obaveza i želite da ih odradite što pre. Pogledajte oko sebe. Neko pažljivo prati šta radite. Zdravlje je stabilno.

 

VAGA

 

Sve se odvija kako ste zamislili, a radite i na novim poslovnim planovima. Emotivno ste nezadovoljni. Zadovoljni ste situacijom na poslu.  Imate utisak da je partner svalio sve obaveze na vaša leđa. Zdravlje je solidno.

 

ŠKORPIJA

 

Otkazan je priliv novca na koji ste računali. Uživate u tajnoj ljubavi. Prepuštate se emocijama i strasti.  Nezadovoljni ste finansijskom situacijom. Što se tiče zdravlja pripazite na hranu. Postoji mogućnost da vam neka hrana smeta.

 

STRELAC

 

Vaše ideje ne nailaze na odobravanje. Imate simpatiju, ali niste sigurni da li vas gleda na način na koji vi nju doživljavate.  Ne uspevate da ostvarite kvalitetnu komunikaciju sa kolegama. Zadovoljni ste zdravljem.

 

JARAC

 

Ako odluku budete doneli na brzinu pokajaćete se. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Pokušajte da odvojite više vremena za donošenje odluke.  Komunikacija je loša i ne razumete jedno drugo. Mogući problemi sa reumom.

 

VODOLIJA

 

Planovi se realizuju upravo na način na koji očekujete. Niste ispunjeni emotivnim odnosom.  Zadovoljni ste situacijom na poslu.Želite da partnerka promeni svoje ponašanje, ali ona to odbija da uradi. Zdravlje je solidno.

 

RIBE

 

Sa mnogo optimizma krećete u njihovo rešavanje. Zanimljiv susret je pred vama. Pojavljuju se teškoće koje usporavaju proces rada.  Intuicija vam govori da ste sreli osobu sa kojom vas čeka budućnost. Zdravlje je stabilno.