Ovan ima problema sa nervnim sistemom, Blizanac srećan sa partnerom, Škorpija teško pokazuje osećanja.

 

OVAN

Uživaćete u lepim trenucima sa voljenom osobom. Odnos vam je ispunjen nežnostima.  Očekuje vas povoljan period za poslovno polje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite promene koje od pre planirate.  Problemi sa nervnim sistemom.

BIK

Ljubavna situacija bi mogla da vam bude nestabilna u narednom periodu.  Pred vama je dan koji će biti jako povoljan za ostvarenje poslovnih želja i ambicija kod vas.  Povedite računa o tome. Mogući su problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Srećni ste kada ste zajedno sa osobom do koje vam je stalo.  Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja koja će vas navesti da poželite promenu radnog mesta. Prija vam bavljenje sportom.

RAK

Nova poznanstva na ovom polju se ne dešavaju kod vas tako lako. Moguće je da ste povučeni u sebe. Očekuju vas novi preokreti kada je u pitanju posao. Čini vam se da je situacija nekako nestabilna.  Potreban vam je san.

LAV

Imate velike probleme kada se radi o odnosu sa bračnim partnerom.  Važno vam je da se posvetite svojim poslovnim obavezama kako bi na ovom polju mogli da ostvarite maksimalni napredak. Prolazna prehlada.

DEVICA

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete sa voljenom osobom ostvariti jako lepu komunikaciju. Isplatiće vam se ulaganje koje ste napravili kada je vaš posao u pitanju. Očekuje vas jako dobar period.  Odlično se osećate!

VAGA

Nije vam lako da prekinete vezu koja dugo traje ali pored partnera sada ne osećate više ništa. Očekuje vas poslovni sastanak koji će biti važan za vašu budućnost na polju karijere. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Na polju posla vas očekuje nepovoljan period. Teško vam je da pokažete svoja osećanja jer se plašite da ih druga strana neće prihvatiti. Motivacija vam opada i potrebno vam je neko vreme da odmorite. Problemi zbog stresa.

STRELAC

Dopada vam se osoba koja će biti zainteresovana za ozbiljnu vezu. A vi sada eskivirate obaveze. Imaćete uspeh kada je u pitanju posao i bićete zadovoljni postignutim stanjem na ovom polju. Dobro se osećate.

JARAC

Možete da očekujete uspeh na polju ljubavi sa osobom koju želite da osvojite već neko vreme. Ukoliko ste imali probleme na polju posla, spremni ste da ih rešite i da se sa njima suočite sada. Prilično ste ukočeni.

VODOLIJA

Pred vama je povoljan period za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je period koji vam donosi manje dileme na ovom polju. Dajte sebi vremena da o svemu racionalno razmislite.  Proverite krvnu sliku.

RIBE

Nećete biti zadovoljni danas. Ako želite da sa voljenom osobom razrešite probleme važno je da se posvetite iskrenijoj komunikaciji.   Moguće je da ćete imati neki manji gubitak na ovom polju.Posetite lekara.