Vaga zadovoljna, Devica iscrpljena,Bik  energičan, Lav uspavan, Jarac srećan,

OVAN

 

Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra i svesni ste svojih grešaka ali i dalje ništa ne menjate.  Moguće je da ćete dobiti sasvim novu poslovnu ponudu koja vam više odgovara po svim pitanjima.Osetljivi mokraćni putevi.

 

BIK

 

Očekuje vas prilika da osobi koja vam se dopada pokažete svoje interesovanje. Očekuje vas lepa veza.  Imate mnogo energije i želite da se maksimalno posvetite poslu! Očekuje vas povoljan period.  Opustite se sa dragim ljudima.

 

BLIZANCI

 

Uživate u lepoj komunikaciji sa osobom koju volite. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi. Očekuje vas pozitivna atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati nikakve brige i probleme.  Problemi sa sinusima.

 

RAK

 

Očekuje vas prilika da obnovite kontakt sa osobom koju još niste preboleli. Prošlost se vraća. Moguće je da ne možete da realizujete baš sve ono što ste želeli. Za sada se zadovoljite malim pomacima. Problemi sa cirkulacijom.

 

LAV

 

Pred vama je prilika da se još više zbližite sa osobom koja vam se dopada. Današnji dan vam nije preterano povoljan za posao, pa povedite računa da ne dođe do većih komplikacija.  Prolazan kašalj.

 

DEVICA

 

Prija vam pažnja koju dobijate od jedne osobe ali niste sigurni da li ona želi vezu.Dajte sebi još malo vremena kako bi ostvarili svoje planove. Nemojte da dopustite da vas hvata nervoza i nestrpljenje. Podložni ste upalama.

 

VAGA

 

Ušli ste u period koji može da bude teži za vas, ako ste u braku. Moguće je da vodite velike unutrašnje borbe.  Očekuju vas važna dešavanja tako da je od ključnog značaja da se sada postavite na pravi način. Ukočenost.

 

ŠKORPIJA

 

Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom rešite neke dileme i da na neki način ojačate vaš odnos. Pred vama su nova dešavanja na poslovnom planu. Neke preokrete niste mogli dapredvidite. Dobro se osećate.

 

STRELAC

 

Partner polako gubi strpljenje. U nekim stvarima ne možete protiv sebe.  Možete da očekujete promene na polju posla. Ukoliko ste želeli novo radno mesto, sada ga možete dobiti. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

JARAC

 

Ukoliko imate partnera pred vama je odličan period u kojem ćete se jako lepo slagati.  Nije vam problem da se posvetite poslu maksimalno kada znate da će vam to biti nadoknađeno na pravi način.  Povedite računa o glavi.

 

VODOLIJA

 

Moguće je da se nadate da će voljena osoba moći da vam progleda kroz prste iako ste grešili na razne načine. Imate dosta poslovnih obaveza, pa vam neke stvari sada lakše stvaraju tenziju i pritisak. Pad imuniteta je naglašen.

 

RIBE

 

Saradnja sa inostranstvom vam se može dobro isplatiti. Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom sa kojom već duže vreme flertujete.  Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom planu.  Imate sasvim dovoljno energije.