Ovan otvoreno pokazuje emocije ,Rakovi nova ljubav na pomolu,Ribe povedite računao zdravlju

OVAN

Ciljeve koje ste sebi zadali,danas ćete odlučiti da ih ostavrite .Pokazujete otvoreno emocije prema svom partneru.Zdravlje dobro se osećate

BIK

Zbog bolih leđa i kičme ,distancirali ste se od osvog partnera i zbog toga ste nervozni i poremetili ste poslovne planove na poslu .Nije vam lako da se naviknete na promene.

 

BLIZANCI

 

Na poslu zračite pozitivnom energijom,sve zadatke koje ste sebi zadali ,uspećete da realizujete.Pored voljene osobe ste voljeni ,vaša ljubav je jaka i iskrena .bavite se sportom.

RAK

Rešite nesporazume sa kolegama na poslu.Moguc početak nove veze u kojoj ćete biti ispunjeni,voljei i srećni.Pazite na nervni sistem.

LAV

Problemi na poslu.Moguće planiranje proširenja porodice,slobodni lavovi mogu da očekuju novu vezu.Pripazite na zdravlje  i bešiku.

DEVICA

Imate dosta obaveza.Moguć pad imuniteta zbog previše posla .Posvetite se sebi i zdravlju.

 

VAGA

Neizvesna situacija na poslovnom planu,zbog novih promena na koje niste spremni .Nova ljubav na pomolu.Osecate se dobro.

ŠKORPIJA

Današnji dan će vam biti srećan ,očekujete novčani dobitak i rešavanje finansijske situacije. a partnerom ćete rešiti prbleme koji vam duže vreme muče a tiču se prošlosti.Zdravlje problemi sa varenjem.

STRELAC

Danas je sudbina na vašoj strani i biće sve kako želite.Preko poznanika moguće je da upoznate ljubav svog života .Na poslu pozitivni preokret, i u zdravlju nemate nikakve probleme .

 

JARAC

Na poslovnom planu  moguće komplikacije.Ljubavni život vam je na prekretnici zbog sukoba i neslaganja sa partnerom,veza je u krizi.Zdravje mogući hronični problemi.

 

VODOLIJA

Povoljan dan na poslu.Muči vas monotonija .Lepo se osećate i prija vam samoća jer se osećate  slobodeno.Povedite racuna o holesterolu.

 

RIBE

Ribe koje planiraju putovanje imaju dobru intuisciju jer znaju da bi taj put bio ispalativ.Moguca promena posla.Na ljubavnom planu očekujte promene moguca nova veza i poznanstva.Povedite računa o cirkulaciji.