Zašto je neko miljenik sudbine, a neko ne?
Zbog čega je jedna osoba srećna i puna energije, a druga bolesna i depresivna?

Do mnogih iznenađujućih otkrića i vrlo je verovatno da u njima leži ključ zdravog i srećnog života,istražujući vezu između čovekovog pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja,.

Temelj njegovog rada je pouka da morate razumeti svoj spiritualni put ako želite odgovore na teška životna pitanja.   Naime, Lazarev veruje da bolest može nastati kao posledica karme, koja je tu da vas nešto nauči.

Zašto je neko miljenik sudbine, a neko ne? Ili što bi naši stari rekli, zbog čega je život nekome majka, a nekome “zla maćeha”?  Zbog čega je jedna osoba srećna i puna energije, a druga bolesna i depresivna? 

U čemu je zapravo tajna zdravlja i srećnog života?

 Lazarev je došao do mnoštva iznenađujućih otkrića i veruje da u njima leži ključ zdravog i srećnog života:Istražujući vezu između čovekovog pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja,

1. Prvo što treba učiniti – odustanite od želje da kontrolišete situaciju. Ono što će vam doneti najviše dobra je da tu situaciju dobro razumete. Moguće je promeniti situaciju u kojoj se nalazite, ako promenite sebe.

2.Vremenom je shvatio da tokom jela informacije slobodno odlaze u nesvesno pa sve o čemu tada razmišljate ili raspravljate odlazi direktno do duše i zagađuje je.    Lazarev priznaje da ranije nije razumeo zbog čega postoji nepisano pravilo da, na primer, kada se ruča, ne treba gledati televiziju, čitati knjigu i slično. A koliko ste se samo puta svađali za ručkom?

3. Svaka bolest potiče iz razvoja agresije u duši.

4. Nikad se ne žalite nikome ni na šta. Ni sudbini, ni Bogu, ni o prošlosti, ni ljudima, ni o ljudima.  Želite da vam dam savet kako da budete zdravi i živite dugo?

Što se tiče kukanja, zapamtite sledeće: ćelija u telu ne može se požaliti organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao “bolesna”. Svaka rečenica koju izgovorite o nekome može biti potencijalni program za uništenje te osobe. Zato dobro pazite što pričate.

5. Takva navika, verovali ili ne, neverovatno uništava – zube! U svakodnevnom životu često dozvoljavamo sebi da pričamo loše o ljudima, o sebi, o sudbini.

6. Kad vas nečije ponašanje ili reakcija povredi, imajte u vidu da ste 99% vi tu osobu nesvesno prvi uvredili.

7.  U tim trenucima osećaćete da ćete i sami umreti. Deo vas će možda zaista i umreti. Uvek budite svesni da sve što vas okružuje može u trenutku nestati – voljena osoba može vas izdati, ostaviti, uvrediti, umreti.

8. Bilo koji tretman koji ne uključuje i isceljenje duše neće vas isceliti u potpunosti.

9. Kad ga uklonim iz svoje duše, agresivni napad odmah prestaje. Bilo koja vrsta agresije nemoguća je ako u sebi ne nosite nešto slično.  Ako neko pokaže agresiju prema meni, to znači da i ja u sebi nosim sličan “program”.

Izvor: Noizz.rs