Kako se saznaje od izvora bliskog Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju. Lider LDP se oseća loše i ne ustaje iz kreveta, nalazi se u delu bolnice gde leže pacijenti priključeni na kiseonik,

“Jovanovića juče niko nije video, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedelje  Jovanović je prebačen u deo bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, “, ispričao je sagovornik i dodao:

“Nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje  Niko nije mogao da poveruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno .”.

U lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC “Bežanijska kosa” u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka reultate testa na korona virus.

 

Tada se pojavila informacija da čeka test na koronu. Čedomir Jovanović je pre nekoliko dana primljen u KBC Bežanijska kosa zbog upale pluća.