Sunday, November 29, 2020
Home Vesti ČAJ ZA DVOJE I BUKET CVEĆA Kolumbijka povređena u eksploziji kada je...

ČAJ ZA DVOJE I BUKET CVEĆA Kolumbijka povređena u eksploziji kada je ubijen Strahinja Stojanović objavila nove zajedničke fotografije i snimke

387
 

Strahinja Stojanović i Sonja Suarez Gomez Foto: Drustvene mreze

Oglasila se ponovo novim fotografijama na svom Instagram nalogu.Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), devojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30)

Ona je postavljala uspomene i prisetila se perioda života koji je provodila u emotivnoj vezi sa Stojanovićem.

 

Kolumbijka se ponovo oglasila na Instagramu Foto: Instagram / screenshot
Kolumbijka se ponovo oglasila na Instagramu

Podsetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod vozačevog sedišta u kom se nalazio Strahinja Stojanović koji je od posledica preminuo u Urgentnom centru.

Kasnije dolazi fotografija na kojoj se nalaze dve šolje čaja, a zatim i buket cveća.

Instagram Foto: Instagram / screenshot
Instagram

 

Instagram stori Kolumbijke Foto: Instagram / screenshot
Instagram stori Kolumbijke

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu ona je izjavila “da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost” i da “nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost”.Kolumbijka koja je tada bila sa njim, nalazila se na suvozačevom sedištu i ona je prilikom eksplozije lakše povređena.

U medijima je povezivan sa braćom Branisavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore.Inače, Stojanović je odranije poznat policijskim organima po svom bogatom dosijeu.

Tada je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).Dovodio se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je na meti ubica 2018. godine kada je preživeo eksploziju podmetnute bombe u naselju Galenika.