Novac za lečenje male Minje prikupljen je 9. decembra. Nakon akcija humanih ljudi prikupljeno je 2,4 miliona dolara za lek i lečenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

To je lek koji se uzima jednom u životu, a koji košta 2,1 milion dolara.

Minja je sa svojim roditeljima u SAD poletela jutros u 10 sati, objavljeno je u grupi Budi human – humanitarne licitacije.

Devojčica Minja Matić (1) koja boluje od spinalne mišićne atrofije, jutros je otputovala u Los Anđeles sa svojim roditeljima, gde će primiti lek Zolgensma.

Sada nam ostaje da držimo palčeve i da nam se naša princeza vrati zdrava, nasmejana! Duboko verujem u to! I hvala što ste još jednom pokazali koliko smo jaki zajedno! Hvala što niste okretali glavu i što ste pobedili zajedno sa Minjom prvu prepreku! Sad idemo jako sa puno vere i molitve, do Minjinih prvih korakaJuros u 10:00 Minja je poletela za LA sa svojim roditeljima! Zahvaljujući vama je uspela! Hvala što ste podržali svaki moj apel, svaku licitaciju, hvala što ste podržali Minju, Matiće i njihovu borbu! “, napisala je Jelena Ignjatović u Fejsbuk grupi Budi human – humanitarne licitacije.