Iako je upozorena da je beba alergična, zbog čega je ona na strogoj dijeti.
Jedna mlada majka bila je užasnuta kada je otkrila da njena svekrva, koju je opisala kao kontrol frika podvaljuje mlečne proizvode, i

Mama je na forumu “Mumsnet” objasnila kako je svu rodbinu upozorila najmanje tri puta na bebino stanje.

-Za večerom sam zagrizla pileća prsa i krompir, kada je moj partner otkrio da su pečeni na – maslacu . Jutros sam svekrvi poslala poruku da nisu dopušteni ni začini koji sadrže mleko.  napisala je ogorčena majka.

Dodala je kako sutra planira da nazove svekrvu i kaže joj da ona i njen partner više neće dolaziti  na večeru ili dovoditi njihovo dete dok god ne bude spremna da poštuje nešto toliko ključno kao što je alergija, prenosi “The Sun”.

Prema njenim rečima, svekrvu to nije ni najmanje pogodilo.

– Ja sam ogulila kožu s tvog odreska nakon pečenja. Oh, ma sve je to dobro. – rekla joj je.

-Toliko sam je*eno ljuta. To me toliko šokiralo da joj nisam uspela ništa reći, ali da barem jesam Dotad sam već bila pojela dobar deo obroka i više nije bilo nazad. – napisala je forumašica

 

-Ona nas uverava da umišljamo. Da, gotovo osam sati neprekidnog plakanja i menjanja pelena samo su u mojoj i partnerovoj glavi Ta žena jednostavno odbija da prihvati činjenicu da je njeno unuče alergično, a ja ga dojim, što znači da ni ja ne smem jesti nešto što sadrži alergen. – ironično je zaključila.